Novosti

Danas smo se družili kod nas

Danas su nam u posjet došle žene poduzetnice, članice Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.  Povod je bio zajedničko druženje i predstavljanje naše tvornice i onoga što ovdje radimo. Bilo nam je čast ugostiti drage gošće na čelu sa Sanelom Dropulić ženom koja je osnovala ovaj centar i koja se svim srcem trudi ženskom poduzetništvu  podariti snagu i zajedništvo. Bez toga teško da možemo uspjeti.

Svi smo svjesni da je danas biti poduzetnik vrlo teško, pogotovo biti žena poduzetnica, no ako se ne trudimo i ne pokušavamo prokrčiti nove putove i pronaći načine kako napraviti bolje uvijek ćemo stajati sa druge strane svojih želja. I sreća voli hrabre i odvažne.

Danas je ovdje bilo toliko krasnih i jedinstvenih žena koje se usude živjeti svoj san. Pogotovo je lijepo vidjeti mlade žene koje nisu razočarano uzele svoje kofere i otišle u potrazi za boljim svijetom, već ostaju ovdje i pokušavaju stvarati, realizirati svoje ideje bez obzira na to koliko je teško i koliko prepreka ima ovdje gdje živimo.

Sve te inspirativne priče koje sam danas čula i njihovi sretni osmijesi i meni daju snage ići dalje, napraviti više i bolje, izboriti se, učiniti promjenu, pokazati da zajedno možemo i da se isplati boriti.

Hvala vam svima što ste bili dio ove divne priče.

Rosa Ferinčević  i MarinaLab Opus tim